Seniorkonsult, Kandidatansvarig

Åse Torbjär Granath

Seniorkonsult, Kandidatansvarig

Åse har arbetat på Maquire sedan starten 2007. Hon ansvarar för Maquires kandidatnätverk och arbetar som seniorkonsult och researcher i Executive Search-uppdrag. Hon har mycket lång erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen både som chef och konsult.

Erfarenhet

Åse började karriären som platschef, controller och projektledare inom servicebranschen. Men redan 1992 började hon arbeta inom bemannings- och rekryteringsbranschen, där hon varit både chef och konsult. Sedan 2003 har hon haft inriktning på roller till ledningsgrupper och på executivenivå. 2007 började hon på Maquire och har alltså varit med sedan starten i företaget. På Maquire är Åse seniorkonsult med särskilt fokus på kontakten med kandidater och har ansvaret för företagets omfattande kandidatnätverk. Hon arbetar i varje uppdrag som kandidatansvarig i team med den ansvariga konsulten, genom hela processen från kartläggning, sourcing, search, exponering, matchning och urval ända fram till besked och feedback till kandidater. Det är också Åse som man har kontakt med för samtal eller förutsättningslös intervju som kandidat i Maquires omfattande kandidatbank.

Utbildning: Civilekonom med inriktning marknadsföring, Göteborgs Universitet.

Åse som person

Som person är Åse utåtriktad, optimistisk, energisk och mycket snabb i både tal och tanke. Hon har värdefull omvärldskunskap och ett unikt personminne som verkligen kommer till sin rätt i rollen på Maquire. Att vara i samma lag som Åse i frågesport ger god utdelning! Förutom jobbet älskar Åse Danmark, segling, vinter inklusive Tjejvasan, kultur, körsång och papperstidningar.

Certifieringar och tester

  • Dimensions, Drives, Numerical Elements, Verbal Elements, Logical Elements, Multiview 360 (TQ)
  • Effect, effektivitet i ledningsgrupper (Cut-e)
  • OPQ, MQ, 360 multirater (SHL)
  • Verify, numerical, verbal, logical, deductive, inductive (SHL)
  • Scenarios (SHL)
  • Kompetensbaserad intervjuteknik
logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin