VD, Senior Partner

Karin Wallin

VD, Senior Partner

Karin är VD och största ägare i Maquire. Hon är en av företagets grundare och har därmed varit i bolaget sedan 2007. Karin har personalansvar för alla medarbetare i Maquire Sverige och är även VD för moderbolaget Maquire Group som även äger Jerrie AB och konsultverksamheten Tidwell.

Erfarenhet

Karin började yrkeslivet inom resebranschen och som idrottslärare. Efter några år tog hon sin andra akademiska examen som civilekonom med inriktning på service management. Därefter arbetade hon i ledarroller och i ledningsgrupper inom hotellbranschen och telecombranschen där hon var storköpare av rekryterings- och bemanningslösningar. Detta ledde till grundandet av Maquire. Förutom att leda bolaget arbetar Karin även med rekryteringsuppdrag, främst av företagsledare till näringslivet, samt stöttar även kunder i deras organisationsutveckling och strategiska kompetensförsörjning.

Hon har över 10 års erfarenhet av externt styrelsearbete i börsbolag inom företagshälsa och har sedan 2021 styrelseuppdrag inom finansbranschen.

Utbildning: Civilekonom med inriktning på service management, Handelshögskolan Göteborg samt Gymnastikdirektör, Gymnastik- och Idrottshögskolan.

Karin som person

Som person är Karin kvalitetsmedveten, strukturerad, strategisk och övertygande. Hon är socialt säker och effektiv, men lämnar inget åt slumpen. Hon har ett tillitsfullt och involverande ledarskap och är väldigt intresserad av människor och vad som driver dem.

Certifieringar och tester

  • MAP, Matrigma, MAP-X, MATCH-V (Assessio)
  • Dimensions, Drives, Numerical Elements, Verbal Elements, Logical Elements, Multiview 360 (TQ)
  • PQ, Personality Assessment (Derailment) (TQ)
  • Effect, effektivitet i ledningsgrupper (Cut-e)
  • OPQ, MQ, 360 multirater (SHL)
  • Verify, numerical, verbal, logical, deductive, inductive, Scenarios (SHL)
logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin