VD, Senior Partner

Karin Wallin

VD, Senior Partner

Karin är VD för Maquire Group och har sedan 1990 haft ledarroller med stort personalansvar inom stora tjänsteföretag och varit medlem i flera företagsledningar.

Erfarenhet

Karin började yrkeslivet som gymnastikdirektör, men efter några år som lärare och i resebranschen blev hon civilekonom med inriktning på service management.

Hon har varit operativ chef i privatägt företag, marknadschef i börsnoterad koncern, operativ chef i ett statligt affärsbolag och storköpare av rekryterings- och bemanningslösningar. Det var en lämplig bakgrund när hon år 2000 blev ansvarig för att hos branschledaren bygga upp ett konsultnätverk i ett nytt affärsområde med inriktning på uthyrning av chefer samt utveckla chefsrekrytering.

2007 startade Karin Maquire tillsammans med Eva Andersson Jensen. Karin är företagets VD och i sin operativa roll arbetar hon främst med rekrytering av företagsledare men också med styrelserekrytering samt utvärdering och utveckling av ledare och ledningsgrupper. Hon är även diplomerad i styrelsearbete och är styrelseledamot i Feelgood Svenska AB. Som person är Karin kvalitetsmedveten, strukturerad, strategisk och övertygande. Hon är socialt säker och effektiv, men lämnar inget åt slumpen. Hon är väldigt intresserad av människor och vad som driver dem.

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin