Researcher

Ann-Charlotte Björkman

Researcher

Ann-Charlotte är researcher på Maquire Group och hennes fokus är att jobba tätt ihop med rekryteringskonsulterna och fånga upp rätt kandidater för varje uppdrag. Hon bidrar även till att utveckla processen och genom gedigen kartläggning tillsammans med övriga i searchteamet skapa ett träffsäkert resultat för att matcha rätt kandidat med rätt företag.

Ann-Charlotte har en bakgrund inom ekonomi, marknadsföring, projektledning, förhandling och partnersamarbeten. Hon trivs som bäst i en roll med många kontaktytor i kombination med analysarbete för att ständigt hitta sätt att effektivisera processer. Hennes drivkraft är att på ett förtroendeingivande sätt bygga relation och skapa ett positivt resultat för alla parter.  

Som person är hon positiv, möjlighetsorienterad och nyfiken. Hon har nära till skratt och tycker om aktiviteter. Ann-Charlotte älskar att resa och upptäcka nya platser. Hon trivs som bäst vid havet, i skogen, tar gärna en golfrunda och söker sig ofta till snö under vintern. Utöver friluftslivet ligger god mat, kultur och underhållning högt upp på intresseskalan.  

Utbildning

DIHM Marknadsekonom, IHM Business School. 

logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin