Arbete vid dator

Vi är Maquire

Våra medarbetare

Även om vi troligen har marknadens mest effektiva processer så betyder det inte så mycket om det inte vore för våra konsulter som arbetar med dem. Alla konsulter på Maquire är noga utvalda, är specialister på hantverket rekrytering och de lotsar dig genom hela processen oavsett om du är kund eller kandidat.

Vår historia

2007 startades Maquire. Inspirationen till namnet kom från en film som handlar om att med stark övertygelse göra något som du tror på från hjärtat. Läs Maquires berättelse.

Maquire Group

Maquire Group skapar framgång genom att rekrytera, utvärdera och utveckla företagets ledning och nyckelmedarbetare. Maquire Group består av tre varumärken som tillsammans får era team att uppnå sin fulla potential.

Jerrie

Jerrie är specialister på att rekrytera specialister. Med stor erfarenhet, aktiv närvaro och tydliga rekryteringsprocesser bygger vi starka och framgångsrika team inom Ekonomi, Försäljning, Marknad & Kommunikation, HR, Inköp & Logistik och IT & Teknik. På Jerrie tror vi på kraften i samarbete och därför jobbar våra rekryteringskonsulter alltid i team. Hos oss får du inte bara en rekryteringskonsult, du får ett helt team.

Besök Jerrie

Tidwell

På Tidwell brinner vi för att utveckla framgångsrika och sunda organisationer med konkreta och mätbara verktyg som ger snabb effekt. Under åren har vi blivit experter på att maxa ledningsgruppens potential, träna ledare och trimma kulturen för att höja prestationen och minska energiläckage. Vi gör det begripligt och skapar tid för reflektion och ökad medvetenhet.

Besök Tidwell

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin