Arbete vid dator

Vi är Maquire

Våra medarbetare

Även om vi troligen har marknadens mest effektiva processer så betyder det inte så mycket om det inte vore för våra konsulter som arbetar med dem. Alla konsulter på Maquire är noga utvalda, är specialister på hantverket rekrytering och de lotsar dig genom hela processen oavsett om du är kund eller kandidat.

Vår historia

2007 startades Maquire. Inspirationen till namnet kom från en film som handlar om att med stark övertygelse göra något som du tror på från hjärtat. Läs Maquires berättelse.

Rekrytering av specialister

Jerrie är specialister på att rekrytera specialister. Med stor erfarenhet, aktiv närvaro och tydliga rekryteringsprocesser bygger vi starka och framgångsrika team inom Ekonomi, Försäljning, Marknad & Kommunikation, HR, Inköp & Logistik och IT & Teknik.

Jerrie →

Tidwell utveckling logo 2023

Utveckling av individ, ledare och ledningsgrupper som ger resultat

Tidwell brinner för att utveckla sunda organisationer genom att träna chefer att bli bättre ledare och grupper att fungera bättre tillsammans. Tillsammans skapar vi en värdedriven kultur med inspirerande syften.

Tidwell →

Flipr logotyp

Interimkonsulter på chef- och specialistnivå

Flipr är specialister på att bygga starka team oavsett om behovet är på kort eller lång sikt. Att ta in en interimskonsult för att tillfälligt ersätta en nyckelperson eller förstärka ett team under en begränsad tid är en flexibel lösning, och en möjlighet.

Flipr →

logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin