Möte vid dator

Människor ska rekryteras av människor

Vi formar framgångsrika ledningsteam

På Maquire hjälper vi våra kunder att forma framgångsrika ledningsteam. Det gör vi genom att erbjuda executive search, rekrytering, interimslösningar samt ledar- och organisationsutveckling.

Tack vare vår egen ledarerfarenhet förstår vi dina behov. Alla våra konsulter är seniora med lång erfarenhet inom rekrytering.

Vad vi kan göra för dig

Rekrytering

Maquires nisch är spetsig men samtidigt bred. Vi jobbar endast med de ledande positionerna hos våra kunder men vi gör det brett över de flesta branscher, både i näringslivet och offentlig sektor.

Läs mer

Executive Search

Vår framgång inom Executive Search bygger på lång erfarenhet, bred kunskap om organisationer, roller och kompetenser samt vårt mycket stora branschöverskridande nätverk.

Läs mer

Lednings- & organisationsutveckling

Vi är experter på att träna ledningsgrupper till att bli ännu vassare, utveckla ledare som skapar förutsättningar för prestation och att tydliggöra organisationsskulturer.

Läs mer

På Maquire jobbar vi i team

Även om vi troligen har marknadens mest effektiva processer så skulle det inte betyda så mycket om det inte vore för våra konsulter som arbetar med dem.

Alla konsulter på Maquire är noga utvalda, är specialister på hantverket rekrytering och de lotsar dig genom hela processen oavsett om du är kund eller kandidat.

Tack vare vår egen ledarerfarenhet förstår vi dina behov. Alla våra konsulter är seniora med lång erfarenhet inom rekrytering.

Mia Roos Seniorkonsult MaquireKundmöte uppstart chefsrekryteringMöte rekryteringAnna Åkesson Seniorkonsult Maquire

Strategiska samarbeten

För att säkerställa att vi kan ge hög kvalitet igenom hela rekryteringsprocessen har vi ett flertal strategiska samarbetspartners med långvariga relationer. Och vi har valt varandra av en anledning.

Intervju vid rekrytering

Ponty

Ponty tillhandahåller ett systemstöd för rekryteringsbolag, executive search och interim. Verktyget omfattar både kandidathantering och ett anpassat CRM- och säljstöd. Vi på Ponty träffade Maquire Group redan 2015 och ville redan då påbörja ett samarbete. Under åren som gått har båda våra bolag vuxit och under 2022 stod solen rätt så nu ser vi fram emot ett långt och spännande samarbete tillsammans. För oss som leverantör till rekryteringsbranschen är det en ynnest att få samarbeta med dom bästa i branschen. Att vi dessutom trivs så bra med varandra gör det ju bara ännu roligare!”

Refapp

”Jerrie & Maquire var en av våra första kunder inom segmentet specialist-och chefsrekrytering och vi på Refapp är stolta över vårt partnerskap och deras driv att testa nya och bättre arbetssätt! Genom att gå i bräschen för teknikutvecklingen i hela branschen har nu många fler inspirerats att göra detsamma och digital referenstagning har blivit en allt vanligare del även i specialist- och chefsrekryteringar.” – David Näsström, Delägare och Affärsutvecklare på Refapp

Assessio

Assessio är Nordens ledande assessmentbolag och vår plattformslösning hjälper rekryterare, rekryterande chefer och HR att jobba inkluderande och tidseffektivt med rekrytering och utveckling.  Vi är glada för vårt samarbete med Maquire Group och att kunna bidra med att jobba datadrivet genom hela HR-cykeln!”

ToFindOut

Sedan 2018 har vi ett partnerskap med ToFindOut som genomför bakgrundskontroller av kandidater. Alla vinner på en ärlig start och ToFindOut erbjuder ett effektivt verktyg med en transparant och smidig process både för kund och kandidat. Bakgrundskontrollen bygger på relevanta uppgifter till aktuell befattning och rapporteras med respekt för kandidatens integritet.

Vi formar framgångsrika ledningsgrupper

1/6

Lediga jobb

Just nu finns inga lediga jobb listade

Följ oss gärna via vårt nyhetsbrev!

logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin