Möte vid dator

Människor ska rekryteras av människor

Vi formar framgångsrika ledningsteam

På Maquire hjälper vi våra kunder att forma framgångsrika ledningsteam. Det gör vi genom att erbjuda executive search, rekrytering och interimslösningar.

Tack vare vår egen ledarerfarenhet förstår vi dina behov. Alla våra konsulter är seniora med lång erfarenhet inom rekrytering.

Vad vi kan göra för dig

Rekrytering

Maquires nisch är spetsig men samtidigt bred. Vi jobbar endast med de ledande positionerna hos våra kunder men vi gör det brett över de flesta branscher, både i näringslivet och offentlig sektor.

Läs mer

Executive Search

Vår framgång inom Executive Search bygger på lång erfarenhet, bred kunskap om organisationer, roller och kompetenser samt vårt mycket stora branschöverskridande nätverk.

Läs mer

Interim

I en växande gig-ekonomi är det svårt att attrahera den bästa kompetensen. Talang rör på sig. Begåvning slutar. Flipr, som är en del av Maquire Group-familjen, ger dig tillgång till de smartaste människorna i din bransch via interimslösningar.

Till Flipr

På Maquire jobbar vi i team

Även om vi troligen har marknadens mest effektiva processer så skulle det inte betyda så mycket om det inte vore för våra konsulter som arbetar med dem.

Alla konsulter på Maquire är noga utvalda, är specialister på hantverket rekrytering och de lotsar dig genom hela processen oavsett om du är kund eller kandidat.

Tack vare vår egen ledarerfarenhet förstår vi dina behov. Alla våra konsulter är seniora med lång erfarenhet inom rekrytering.

Mia Roos Seniorkonsult MaquireAnna Åkesson Seniorkonsult MaquireKundmöte uppstart chefsrekryteringMöte rekrytering

Vi formar framgångsrika ledningsgrupper

1/9

Lediga jobb

Just nu finns inga lediga jobb listade

Följ oss gärna via vårt nyhetsbrev!

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin