Seniorkonsult

Daniel Ågren

Seniorkonsult

Daniel har över 20 års erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen. På Maquire, arbetar han med chefsrekrytering, Interim Management, utvärdering och utveckling av ledare inom alla branscher.

Erfarenhet

Daniel har de senaste 20 åren arbetat inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Han började med försäljning av chefsrekryteringstjänster i slutet på 90-talet och har därefter arbetat med bemanning, rekrytering, styrelserekrytering och Interim Management. Under sin karriär har Daniel, förutom att han drivit eget företag, bland annat innehaft roller såsom Platschef, Key Account Manager, National Account Manager, Key Account Director och senast en roll som Regionchef.

Hans uppgift som regionchef var att skapa och bygga relationer med företagsledningar samt tillsätta Interima chefspositioner på ledande befattningar i svenskt näringsliv. Förståelsen för och insikten om ledarskap från denna tid är en stor tillgång och styrka i hans jobb på Maquire, där han arbetar med rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare inom alla branscher.

Daniel är en väldigt utåtriktad och social person som har lätt för att bygga och vårda relationer med både kunder och kandidater. Han är analytisk och noggrann, positiv och hjälpsam och har alltid ett leende på läpparna.

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin