Seniorkonsult

Anna Åkesson

Seniorkonsult

Anna har arbetat på Maquire sedan 2007 och arbetar främst med rekryteringsuppdrag av ledare till såväl privata näringslivet som offentlig sektor, men även utvärdering och utveckling av chefer och specialister.

Erfarenhet

Anna är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg och har arbetat som chefsrekryteringskonsult sedan 2005. Under flera år var Anna också affärsområdeschef för Västsveriges största affärsnätverk med 400 beslutsfattare. Medlemmarna i nätverket representerade flera olika branscher, företag och ledarkategorier. Hennes uppgift som affärsområdeschef var att skapa förutsättningar för ledare att utvecklas genom att bygga branschöverskridande, professionella relationer.

Förståelsen för och insikten om ledarskap från många olika verksamheter är en stor tillgång och styrka i hennes jobb på Maquire. Som person är Anna positiv, socialt säker och förtroendeingivande. Hon ser möjligheter, hittar lösningar och möter alla med glädje. Hennes drivkraft är att alltid skapa ett positivt resultat för båda parter. Relationer till andra människor är viktigt för henne och hon bemöter omvärlden med stort intresse, engagemang och nyfikenhet.

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin