Seniorkonsult

Gunilla Thulin

Seniorkonsult

Gunilla har lång erfarenhet av att leda och utveckla företag. I över 10 år har hon arbetat med chefsrekrytering och organisationsutveckling inom både privat och offentlig sektor.

Erfarenhet

Gunilla har över tjugo års erfarenhet som projektledare, VD och delägare i ett medelstort bolag. I sin roll som VD har hon bland annat arbetat med varumärkesstrategier, digital transformation, hållbarhetsfrågor med starkt fokus på kundupplevelsen. Sedan 2008 har hon arbetat med chefsrekrytering och organisationsutveckling inom både privat och offentlig sektor. Gunilla har bred erfarenhet av att rekrytera och utveckla ledare, framför allt på högsta ledningsnivå. Hon har lång erfarenhet av styrelsearbete, både i eget bolag och i andra som ägare, ordförande och ledamot.

Gunilla har stor vana av att träna ledare och facilitera workshops för ledningsgrupper. Idag är Gunilla ansvarig för vårt affärsområde Tidwell som utvecklar sunda organisationer med forskningsbaserade verktyg med stort fokus på utveckling av ledare och ledningsgrupp. Med sig i bagaget har hon ett flertal certifieringar i olika utvecklingsverktyg, är ICF diplomerad coach för både individ och team, diplomerad workshopledare och har utbildning inom samtalsterapi.

Gunilla har ett stort nätverk inom de flesta branscher. Som person är Gunilla engagerad, lösningsfokuserad och drivande. Hon får ofta höra att hon snabbt ser kärnan i ett problem och att hon vågar utmana på ett ödmjukt sätt.

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin