Filmomslag

Vår historia och övertygelse

Berättelsen om Maquire.

När man startar ett företag är en stark övertygelse en bra början. Vår övertygelse och vision, när Maquire startades 2007, var att det måste gå att förändra synen på rekryteringsbranschen. En bransch som präglades av kontakter före kompetens, kandidater som inte behandlades med respekt, otydliga processer som alltid drog ut på tiden och konsulter som inte var tillräckligt erfarna. Det var det vi ville ändra på. Därför föddes Maquire. Namnet anspelar på en film (se den!) där två personer säger upp sig för att förverkliga sin övertygelse och göra något som de tror på från hjärtat.

Nu, många år senare, har vi en hög med bevis på att vi tänkte och tänker rätt. Det våra kunder uppskattar och återkommer till oss för är:

  • Att vi rekryterar människor till sammanhang. Det är inte bara en tom stol som ska fyllas. En VD, CFO, IT & Digitaliseringschef, Marknadschef eller vilken roll det än gäller ingår alltid i ett team. Vi vill veta så mycket det går om den ledningsgruppen och om företaget, kulturen och sammanhanget för att hitta den bästa kandidaten just dit. Vi skapar långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder.
  • Alla kandidater förtjänar att bemötas med lyhördhet, respekt och medmänsklighet. De får tydlig information om processen, kravprofilen, tidplanen och uppdraget. Och till alla dem som inte får jobbet är vi måna om att ge tydlig och personlig feedback. Det är ju trots allt bara en som får varje jobb och vi har stor förståelse för att fånga upp olika grad av besvikelse.
  • Alla konsulter som jobbar på Maquire är noga utvalda. Vår personalstrategi är att hos oss ska de bästa vilja vara. Det är ett högt ställt mål, men har också resulterat i att konsulterna på Maquire är bland marknadens mest kompetenta och erfarna. Det sägs att värme och kompetens är de två faktorer som avgör om ett företag får lojalitet hos sina kunder. Det är två ord som mycket väl beskriver alla anställda på Maquire.

Det är ganska krångligt, svårt och enormt tidskrävande att rekrytera. Ställ höga krav på din rekryteringsfirma! Vi bryr oss på riktigt.

logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin