Researcher & Marknadsansvarig (tjänstledig)

Matilda Creime

Researcher & Marknadsansvarig (tjänstledig)

Matilda är Researcher och Marknadsansvarig på Maquire Group och arbetar med olika projekt inom marknad och försäljning samt search av kandidater.

Erfarenhet

Matilda har en bred utbildningsbakgrund med en kombination av företagsekonomi, marknadsföring och event marketing. Hon trivs med att koordinera projekt och ha många kontaktytor. Matilda är Researcher och Marknadsansvarig på Maquire Group och arbetar med olika projekt inom marknad och försäljning. Hon arbetar bland annat med kundaktiviteter, hemsidor, interna konferenser, kundundersökningar och ansvarar för CRM- och kandidathanteringssystem. Som researcher arbetar hon med search där hon tillsammans med våra rekryteringskonsulter har i uppdrag att hitta och matcha rätt kandidater mot kunduppdrag.

Matilda är en positiv och engagerad person som gärna vill ha ordning och reda. Kvalitet och effektivitet är ledord i hennes arbete och hon strävar alltid efter att göra sitt bästa för att uppnå uppsatta mål.

Utbildning: Examen i företagsekonomi, Högskolan i Halmstad samt Yrkeshögskoleexamen i Event marketing och projektledning, Göteborg.

logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin