Vi utvärderar ledare och mäter deras potential

Utvärdering

Vilka av dina medarbetare har potential att bli ledare? Står ni inför en omorganisation och vill säkra upp att ni har rätt person på rätt plats? Motiverar du din personal på rätt sätt? Står ni inför en VD-rekrytering, management audit eller due diligence och behöver utvärdera ledningsgruppens potential?

Idag är det viktigt att behålla och attrahera kompetens, men också att ha rätt kompetens på rätt plats. Vi hjälper er att utvärdera era medarbetare för nya chefsroller. Med vår ledarrapport får du en tydlig översikt av flera olika ledarkompetenser som t ex förmågan att leda och interagera med andra, kommunicera, utveckla andra, strategisk förmåga, struktur, affärsmässighet och förändringsvilja. Vi identifierar styrkor och utvecklingsområden och kan genom individuellt ledarstöd coacha medarbetaren inom de områden som man vill utveckla för att klara den nya rollen.

Vi mäter också motivation och värderingar, matchar de med den nya rollens innehåll. Motivation är en allt viktigare framgångsfaktor när det gäller prestation, får du det som du drivs av, då presterar du också som bäst. Om du som chef motiverar dina medarbetare på de faktorer som dina medarbetare drivs minst av, då är det en stor risk att medarbetarna börja se sig om efter andra jobb.

Vårt affärsområde Tidwell hjälper er att utvärdera:

  • Ledare (potential eller vad som behöver utvecklas)
  • Medarbetare som skall byta roll
  • Engagemang och motivation
  • Ledningsgruppens prestation
  • Årlig VD-utvärdering för styrelsen
  • Styrelseutvärdering
539_500x300.jpg

Vill du veta mer om hur du utvecklar framgångsrika företag? Välkommen att kontakta Gunilla Thulin, Tidwells affärsområdeschef på: telefon +46 (0)73 549 99 00 eller via mail.

På Maquire jobbar vi i team

På Maquire tror vi på samarbete och att nyttan för kunden skall vara den största drivkraften. Vi tror inte på arbetssättet där konsulterna konkurrerar med varandra och förväntas ha egen resultatbonus som drivkraft. Det gynnar verkligen inte dig som kund. Varför inte fråga din nästa rekryteringsleverantör hur de målsätter och belönar sina medarbetare.

Du får ett team av erfarna konsulter
På Maquire tillsätter vi ett rekryteringsteam av seniorkonsulter i varje uppdrag. Hos oss finns inga juniorer. Det skapar säkerhet, trygghet och gör din rekryteringsprocess mindre sårbar. Fler hjärnor tänker bättre än en, och den samlade erfarenheten i gruppen kostar inget extra. Varje konsult har genomfört flera hundra chefsrekryteringar. Dessutom får kandidaterna fler personer att kontakta när de vill ställa frågor. Sammansättningen av teamet beror på vilken bransch ditt företag verkar i och vilken roll det är som skall tillsättas. Vi tar också hänsyn till konsulternas tillgänglighet i förhållande till ditt önskemål om när processen skall vara klar och när den nye ledaren skall vara på plats.

Du har bara en kontaktperson
Som kund får du en huvudansvarig seniorkonsult som är din kontaktperson genom hela processen. På Maquire har vi inga säljare som lämnar över uppdragen till andra när det är dags för genomförande. Den konsult du träffar när ni formulerar uppdragsprofilen är med dig hela vägen i mål. Och det är samma konsult du träffar ett halvår efter anställningens start vid kvalitetsuppföljningen av rekryteringen. (Men inte sällan träffas vi mycket tidigare än så för att vi lärt känna varandra så bra under processen!)

Det här låter intressant, jag vill veta mer.  Kontakta mig

Senaste inläggen från bloggen som handlar om: Rekrytering

För nya lediga jobb, nyheter och artiklar, följ oss på 

  Logo-White-21px-TM.png Facebook-95x21px.pngInstagram2-NYIGEN.png

Vår webbplats använder cookies. Om du väljer att gå vidare på sidan godkänner du våra villkor kring användandet av cookies. Om du vill läsa mer om vår policy angående lagrade uppgifter hittar du den här.