Kundmöte chefsrekrytering

Executive search

Att hitta rätt person till varje tjänst är som ett detektivarbete. De kandidater som passar bäst för tjänsten kanske inte vill eller hinner vara aktiva på jobbmarknaden. De förlitar sig på att bli identifierade och kontaktade när det finns ett uppdrag som matchar deras profil och intresse.

Vi startade Maquire 2007 med övertygelsen om att det måste gå att förändra synen på en bransch. Vi ville presentera kandidater som verkligen ville ha jobbet och som riktigt stod på tå för att nå det målet. Så tänkte vi då och det är vår ambition även idag.

Maquire arbetar med Executive Search på ett sätt som passar 2020-talet. Som kandidat behöver man förstå att det oftast är fler som är intresserade av jobbet förutom du. Men som arbetsgivare behöver man också förstå att det är många som slåss om den bästa kompetensen. Alla vill ha de bästa men då gäller det att ha ett erbjudande som de bästa lockas av.

När du anlitar oss för Executive Search får du ett team med en ansvarig seniorkonsult, en researcher och en communication & attraction specialist som tillsammans arbetar hårt och strukturerat i varje uppdrag. De kartlägger och söker i alla tänkbara källor och kanaler för att du ska få ett så brett urval av kandidater som möjligt som matchar kravprofilen. Vi lägger också stor vikt vid att presentera ert erbjudande till kandidater på ett så transparent och korrekt sätt som möjligt.

Daniel Ågren seniorkonsult Maquire

Vår framgång inom Executive Search bygger på lång erfarenhet, bred kunskap om organisationer, roller och komptenser och framförallt  på vårt stora branschöverskridande nätverk som byggts upp av våra konsulter under lång tid och från över 1 000 genomförda uppdrag. Vårt nätverk ger oss möjlighet att snabbt ha potentiella kandidater i åtanke vid ett uppdrag men också att vi har ett unikt kontaktnät som kan ge värdefulla tips om intressanta personer.

Vi gör aldrig avkall på det hantverk som det faktiskt är att identifiera rätt person och noga bedöma individens förutsättningar att nå framgång i sitt nya uppdrag. Alla våra konsulter är specialister på detta hantverk och har gjort sina 10 000 timmar och mer därtill i yrket.

Vad vi kan göra för dig

Rekrytering

Maquires nisch är spetsig men samtidigt bred. Vi jobbar endast med de ledande positionerna hos våra kunder men vi gör det brett över de flesta branscher, både i näringslivet och offentlig sektor.

Läs mer

Interim

Att ta in en interim konsult för att tillfälligt ersätta en nyckelperson eller förstärka ett team under en begränsad tid är en flexibel lösning om man inte har tid eller möjlighet att rekrytera. Flipr, som är en del av Maquire Group-familjen ger dig tillgång till de smartaste människorna i din bransch via interimslösningar.

Till Flipr
logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin