Intervju rekrytering

Rekrytering

Efter över 1 000 genomförda rekryteringsuppdrag till ledningsgrupper runt om i landet och med 95-100% av våra kunder som vill rekommendera oss, vågar vi påstå att vi är rätt bra på det här.

Maquires nisch är spetsig men samtidigt bred. Vi jobbar endast med de ledande positionerna hos våra kunder men vi gör det brett över de flesta branscher, både i näringslivet och offentlig sektor.

Oavsett om det är en VD, CFO, Marknadschef, HR-chef, Digitaliserings- & IT chef eller vilken annan roll du söker till din ledningsgrupp, så har vi gjort det förut – jättemånga gånger. Och den konsult som kommer att stötta och vägleda dig under hela rekryteringsprocessen älskar sitt jobb och har minst 10 års erfarenhet av rekrytering på den här nivån. Det kan vara så att du får lite svåra och utmanande frågor längs vägen, men det är för att slutresultatet ska bli så bra det bara går.

 

Vad vi kan göra för dig

Executive Search

Vår framgång inom Executive Search bygger på lång erfarenhet, bred kunskap om organisationer, roller och kompetenser samt vårt mycket stora branschöverskridande nätverk.

Läs mer

Interim

Att ta in en interim konsult för att tillfälligt ersätta en nyckelperson eller förstärka ett team under en begränsad tid är en flexibel lösning om man inte har tid eller möjlighet att rekrytera. Flipr, som är en del av Maquire Group-familjen ger dig tillgång till de smartaste människorna i din bransch via interimslösningar.

Till Flipr
logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin