Digital Marketing Manager (föräldraledig)

Sofia Andersson

Digital Marketing Manager (föräldraledig)

Sofia är Digital Marketing Manager på Maquire Group och jobbar med alla fyra varumärkena Jerrie, Maquire, Tidwell och Flipr.

Sofia har en bred utbildningsbakgrund med en kombination av marknadsföring, försäljning, grafisk design och kommunikation. Hon har lång erfarenhet inom marknadsföring i kombination med e-handel och digital annonsering i retail- och modebranchen, och kommer senast från rollen som Content manager på accessoarföretaget Saddler. På Maquire är hon ansvarig för kommunikation och marknadsföring samt den digitala annonseringen som planeras och utförs noggrant individuellt för våra olika rekryteringsuppdrag.

Sofia trivs bäst i en miljö med full fart, mycket skratt och ett gemensamt driv framåt. Hon älskar att vara med och ”brainstorma” och hitta nya lösningar samt att delta i den kreativa processen, men hon vill fortfarande hålla hårt i en strategisk marknadsplan och de detaljerade content- och aktivitetsplanerna. Helt enkelt en kreativ person som älskar struktur och planering.

Utbildning

Marknadsinriktad försäljning – Affärshögskolan

Grafisk design, digital bildbehandling & kommunikation – Jönköping universitet

 

logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin