Daniel Ågren Seniorkonsult Maquire

Interim – hyr en konsult

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Någon säger upp sig, går på föräldraledighet eller blir sjukskriven. Kanske står ni inför stora organisationsförändringar eller en expansion och är i behov av en interim chef. Oavsett vad skälet är till ert interimsbehov så kan vårt systerbolag Flipr hjälpa er.

Hyr en konsult av Flipr under tiden ni rekryterar

Att hyra en konsult för att täcka en vakans ger er möjligheten att parallellt starta en rekryteringsprocess i lugn och ro. Genom att ha en konsult på plats i organisationen kan ni utvärdera ert rekryteringsbehov och sätta en strategi framåt. Att skynda igenom en rekryteringsprocess leder sällan till det bästa resultat. Maquire Group kan erbjuda både rekrytering och konsultuthyrning, vilket ger er den mest tids- och kostnadseffektiva lösningen.

Kontinuitet och tillfällig förstärkning

Med en konsult på plats kan ni fortsätta driva verksamheten utan att tappa momentum. Interimskonsulten kan upprätthålla kontinuitet i arbetet till dess att ni har en ny kollega på plats. Detta ger er tid att noggrant utvärdera era rekryteringsbehov och anpassa er rekryteringsstrategi därefter. Genom att ta er tid och göra en grundlig bedömning kan ni minska risken för felrekryteringar och säkerställa att ni hittar rätt kandidat för den permanenta rollen.

Flexibilitet och kostnadseffektivitet

Genom att använda en kombination av konsultuthyrning och rekrytering kan ni vara mer flexibla och dra nytta av konsultens kompentens, medan ni samtidigt letar efter en permanent medarbetare för att säkerställa långsiktig stabilitet. Genom att välja en leverantör som erbjuder både rekrytering och konsultuthyrning kan ni dra fördel av synergier och potentiellt minska kostnaderna jämfört med att använda separata leverantörer.

Flipr logotyp

Flipr hjälper dig med ditt interimsbehov oavsett om det gäller chefer eller specialister. Från huvudkontoret i Göteborg till hela Sverige.

 

Upptäck vår interimslösning

Nyligen tillsatta konsultuppdrag

  • Interim CFO

  • Interim HR Chef

  • Interim Ekonomichef

  • Interim Verksamhetschef

  • Interim Senior konsult, finansiell genomlysning

  • Interim Head of Finance

  • Interim Affärsområdeschef

  • Interim IT Chef

Vad Maquire kan göra för dig

Rekrytering

Maquires nisch är spetsig men samtidigt bred. Vi jobbar endast med de ledande positionerna hos våra kunder men vi gör det brett över de flesta branscher, både i näringslivet och offentlig sektor.

Läs mer

Executive Search

Vår framgång inom Executive Search bygger på lång erfarenhet, bred kunskap om organisationer, roller och kompetenser samt vårt mycket stora branschöverskridande nätverk.

Läs mer
logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin