Daniel Ågren Seniorkonsult Maquire

Interim

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Oavsett vad skälet är till ditt interimsbehov så är det en källa till oro och stress. Det här var inte vad du behövde just nu. Lugn. Vi hjälper dig. På kort tid kan du få en kompetent ersättare som täcker upp under tiden.

Att ta in en interim konsult för att ersätta en nyckelperson eller förstärka ett team med en särskild kompetens under en begränsad tid är en flexibel lösning om man inte har tid eller möjlighet att rekrytera.

Vi på Maquire är specialister på att bygga starka team oavsett om behovet är på kort eller lång sikt. Som ett av de ledande rekryteringsföretagen har vi ett noga utvalt nätverk av konsulter som matchas mot ert tillfälliga behov. Hör av dig så hittar vi en lösning.

Vad vi kan göra för dig

Rekrytering

Maquires nisch är spetsig men samtidigt bred. Vi jobbar endast med de ledande positionerna hos våra kunder men vi gör det brett över de flesta branscher, både i näringslivet och offentlig sektor.

Läs mer

Executive Search

Vår framgång inom Executive Search bygger på lång erfarenhet, bred kunskap om organisationer, roller och kompetenser samt vårt mycket stora branschöverskridande nätverk.

Läs mer

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin