När nyckelpersoner plötsligt meddelar att de ska börja jobba någon annan stans

    När du får oväntat besök avhopp

    Det kan vara bra att ha kaffe och kanelbullar hemma när man får oväntat besök, men det är minst lika bra att känna till att det finns interimskonsulter att få snabbt på plats vid oväntat avhopp i ledningsgruppen.

    Lagom till midsommar är det inte ovanligt att nyckelpersoner plötsligt meddelar att de ska börja jobba någon annan stans. Helt normalt, men ingen bra timing med semester som närmar sig. Då finns en utmärkt lösning – du kan snabbt få en interimskonsult på plats via Flipr!

    Det har kommit flera positiva signaler att svensk ekonomi och konjunktur är på bättringsvägen. Det är glädjande och det kommer att öka rörligheten och medföra nya kompetensbehov i många branscher. Att attrahera de bästa kandidaterna medför ökade förväntningar på ledarskap och arbetsgivarvarumärke.

    Maquire Group har haft en stark start på 2024. Tack för alla spännande uppdrag inom rekrytering, interim och utveckling. Nu växer vi med fler erfarna och noga utvalda kollegor för att kunna möta våra kunders ökade kompetensbehov såväl på kort sikt som på strategisk, långsiktig nivå.

    Vi ser fram emot en spännande höst tillsammans.
    Men först, en riktigt skön och avkopplande sommar och semester önskar alla vi på Maquire Group – din kompetenspartner!

    Karin Wallin, VD Maquire Group

    logo

    Maquire Göteborg

    Mässans gata 18 (vån 8)
    412 51 Göteborg

    +46 10 330 08 44
    kontakt@maquire.se

    Maquire Stockholm

    Klarabergsviadukten 70
    107 24 Stockholm

    +46 10 330 08 44
    kontakt@maquire.se

    Kontakta oss

    Våra konsulter

    Följ oss

    facebookinstagramlinkedin