Maquire Group växer!

  Under hösten förstärkte vi vårt searchteam med en ny kollega. Varmt välkommen Ann-Charlotte Björkman som är ny Researcher på Maquire.

  Nu har du varit här i nästan 2 månader – vad är ditt första intryck av Maquire Group?

  Det känns väldigt bra att vara här! Jag har fått ett jättefint mottagande av alla nya kollegor. Mitt första intryck är att hela företaget präglas av en värme och omtänksamhet. Här finns ett otroligt engagemang, en proffsighet och bred erfarenhet, i kombination med känslan av att alla vill varandra väl och arbetar i team. Det känns kul att gå till jobbet varje dag!

  Vad gjorde du innan du började på Maquire?

  Jag har en bakgrund inom ekonomi, marknadsföring, projektledning, förhandling och partnersamarbeten. Jag kommer senast från en talarbyrå där jag jobbade som Speaker Relation Manager vilket innebar att kartlägga, identifiera och rekrytera föreläsare till uppdrag som speglade de ämnen som efterfrågades av kunder.

  Vad var det som lockade med rekryteringsbranschen?

  I hela mitt yrkesliv har den röda tråden varit att ha mycket kontakt med människor. En av mina drivkrafter är att möta människor, bygga relationer och tillsammans hitta nya möjligheter. Rollen som researcher i ett rekryteringsföretag lockade mig då det handlar om att från två håll få till en ”perfect match”. Att arbetsgivare ska få de bästa kandidaterna och att kandidaterna får förverkliga sina jobbdrömmar. Jag ser fram emot att i min nya roll, tillsammans med rekryteringskonsulterna, kunna bidra till att fånga upp rätt kandidater för varje kunduppdrag.

  logo

  Maquire Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@maquire.se

  Maquire Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@maquire.se

  Kontakta oss

  Våra konsulter

  Följ oss

  facebookinstagramlinkedin