Johanna Hansson – varmt välkommen till Maquire Group

  Nu förstärker Maquire Group med en ny kollega. Vi är mycket glada över att ha Johanna Hansson på plats som intar rollen som Researcher med fokus på Executive Search.

  Hur kom det sig att du sökte tjänsten?

  Det roliga är att jag haft ögonen på Maquire Group ett tag och nu när möjligheten dök upp kändes det som ett självklart val. Rekryteringsvärlden i Göteborg är ganska liten och efter att ha hört mycket positivt om både Jerrie och Maquire från flera håll var det omöjligt att inte bli nyfiken!

  Nu har du varit här i en vecka vad är ditt första intryck av oss?

  Jag har fått en riktigt bra start och även om det bara gått en vecka säger magkänslan – det här är rätt! Mitt intryck är att alla älskar att vara här och det finns en höjd av kompetens som ska bli fantastisk att ta del av.

  Berätta lite om din bakgrund

  Efter att ha växt upp i Uddevalla satte jag på ryggsäcken och reste runt ett tag i världen. Efter några år landade jag i Uppsala där jag påbörjade min utbildning inom personalvetenskap. Efter 3 år av tentor, mycket kaffe och en mängd scenuppsättningar på nation kände jag att det var dags att flytta hem till västkusten. Intresset för världen tog mig till Migrationsverket där jag jobbade med att utreda och skriva beslut i asylärenden. Sedan jag påbörjade min karriär inom rekrytering har jag jobbat som researcher inom executive search och med rekrytering av studenter och nyexade.

  Vad hoppas du kunna bidra med?

  Jag hoppas på att kunna vara med och utveckla searcharbetet och bidra till att vässa processen i att attrahera och hitta rätt kandidater till våra uppdrag.

  logo

  Maquire Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@maquire.se

  Maquire Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@maquire.se

  Kontakta oss

  Våra konsulter

  Följ oss

  facebookinstagramlinkedin