Vårt affärsområde Tidwell utvecklar ledare och ledningsgrupper 

för att forma framgångsrika företag

Utveckling

Har din ledningsgrupp stagnerat? Vill du ha ut mer av dina chefer och medarbetare? Upplever medlemmarna i gruppen att de inte utnyttjar sin fulla potential? Vill du ha en effektiv ledningsgrupp som skapar rätt förutsättningar för att forma en framgångsrik organisation?

Vi trimmar och utvecklar ledningsgrupper till att bli högpresterande och effektiva. Om man vill bli bättre och nå sina mål så måste man träna – men allra först så måste du veta vad du skall träna på. Vi identifierar vad som driver ledningsgruppen och vad som bromsar den. Det blir konkret och enkelt – med affären i fokus. Effektivt samarbete, fokus på rätt frågor, kvalitet i beslut och förmågan att implementera besluten är några av de 24 olika framgångskriterierna vi mäter. Det handlar inte bara om vi är gröna, röda eller gula eller vilken fas gruppen är i. Det handlar lika mycket om vad vi presterar som ledningsgrupp och vår förmåga att få genomslagskraft i organisationen. Många tror att man utvecklar en ledningsgrupp på samma sätt som en arbetsgrupp, men det skiljer sig både på uppgift, ansvar och hur mycket tid man lägger ner på gruppen. Därför måste en ledningsgrupp mätas utifrån de faktorer som gäller för dem – och inget annat. Idag är tid en kritisk faktor, därför måste vi ha precision i vad vi måste förbättra oss på för att bli framgångsrika.

Vi utvecklar ledningsgrupper och ledare i form av individuellt ledarstöd, workshops med konkreta utvecklingsmål och tydliga verktyg som sätter fingret på potential och utvecklingsområden.

Vårt affärsområde Tidwell hjälper er med:

  • Ledningsgrupputveckling
  • Individuellt ledarstöd - ledarutveckling
  • Teamutveckling med fokus på samarbete och samspel
  • Employer branding – hur attrahera och behålla rätt kompetens?
  • Kulturutveckling – hur får vi det att hända?
  • Miniworkshop, t ex inom feedback, motivation, värderingar, förändring

539_500x300.jpg

Vill du veta mer om hur du utvecklar framgångsrika företag? Välkommen att kontakta Gunilla Thulin, Tidwells affärsområdeschef på: telefon +46 (0)73 549 99 00 eller via mail.

På Maquire jobbar vi i team 

På Maquire tror vi på samarbete och att nyttan för kunden skall vara den största drivkraften. Vi tror inte på arbetssättet där konsulterna konkurrerar med varandra och förväntas ha egen resultatbonus som drivkraft. Det gynnar verkligen inte dig som kund. Varför inte fråga din nästa rekryteringsleverantör hur de målsätter och belönar sina medarbetare.

Du får ett team av rekryteringskonsulter
På Maquire tillsätter vi ett rekryteringsteam av seniorkonsulter i varje uppdrag. Hos oss finns inga juniorer. Det skapar säkerhet, trygghet och gör din rekryteringsprocess mindre sårbar. Fler hjärnor tänker bättre än en, och den samlade erfarenheten i gruppen kostar inget extra. Varje konsult har genomfört flera hundra chefsrekryteringar. Dessutom får kandidaterna fler personer att kontakta när de vill ställa frågor. Sammansättningen av teamet beror på vilken bransch ditt företag verkar i och vilken roll det är som skall tillsättas. Vi tar också hänsyn till konsulternas tillgänglighet i förhållande till ditt önskemål om när processen skall vara klar samt när den nye ledaren skall vara på plats. 

Du har bara en kontaktperson
Som kund får du en huvudansvarig seniorkonsult som är din kontaktperson genom hela processen. På Maquire har vi inga säljare som lämnar över uppdragen till andra när det är dags för genomförande. Den konsult du träffar när ni formulerar uppdragsprofilen är med dig hela vägen i mål. Och det är samma konsult du träffar ett halvår efter anställningens start vid kvalitetsuppföljningen av rekryteringen. (Men inte allt för sällan träffas vi mycket tidigare än så för att vi lärt känna varandra så bra under processen!)

Det här låter intressant, jag vill veta mer.  Kontakta mig

Senaste inläggen från bloggen som handlar om: Rekrytering

För nya lediga jobb, nyheter och artiklar, följ oss på 

  Logo-White-21px-TM.png Facebook-95x21px.pngInstagram2-NYIGEN.png

Vår webbplats använder cookies. Om du väljer att gå vidare på sidan godkänner du våra villkor kring användandet av cookies. Om du vill läsa mer om vår policy angående lagrade uppgifter hittar du den här.