Per Synnes – varmt välkommen till Maquire Group

  Nu förstärker Maquire Group med en ny kollega. Vi är mycket glada över att ha Per Synnes på plats som Seniorkonsult på Maquire. Varmt välkommen!

  Berätta lite om din bakgrund

  Jag läste till civilekonom på Handelshögskolan i Göteborg och kompletterade sedan med psykologikurser på Uppsala universitet. Mina första 12 år i karriären ägnade jag i bank- och fastighetsbranschen där jag lärde mig mycket om affärer och kundrelationer men framför allt så förstod jag hur ledarskap och kultur kan påverka ett företag. Min fascination för detta gjorde att jag sökte mig vidare mot rekryteringsbranschen och 1998 började jag arbeta med Executive Search.

  Efter 16 lärorika år ville jag testa mina vingar i en helt annan typ av verksamhet och gav mig då in i en politiskt styrd organisation. Jag fick en fri roll i en snabbt växande kommun där jag arbetade med chefs- och specialistrekryteringar. Efter ungefär 70 rekryteringar på kommunen längtade jag tillbaka till konsultlivet, och nu är jag här på Maquire Group.

  Jag hade en bra feeling för Maquire, tyckte Maquire stack ut och längtade efter att få jobba i en större konsultorganisation med flera varumärken i portföljen

  Per Synnes

  SENIORKONSULT

  Nu har du varit här i snart en månad vad är ditt första intryck av oss?

  Jag upplever en hängivenhet och professionalism i hur man ser på rekryteringshantverket. Jag tycker också att det är hjärtlig stämning, det finns en omtänksamhet och hög tillgänglighet bland kollegor.

  Vad hoppas du kunna bidra med?

  En anledning till att jag fastnade för Maquire Group var på grund av att mina erfarenheter matchar värdeerbjudandet. Jag har erfarenhet av att rekrytera specialister och chefer, executive search, interim management och ledningsgruppsfrågor och med den samlade kunskapen hoppas jag kunna bidra till samtliga varumärken inom Maquire Group.

  logo

  Maquire Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@maquire.se

  Maquire Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@maquire.se

  Kontakta oss

  Våra konsulter

  Följ oss

  facebookinstagramlinkedin