Maquire Group tar pulsen på 500 västsvenska företag.

  Sedan slutet på mars har konsulterna på JerrieMaquire och Tidwell kontaktat kunder och samarbetspartners för att få en uppfattning om hur näringsliv och offentlig sektor påverkas av Corona-krisen.

  Birgitta Ödman som är försäljningschef på Maquire Group har drivit arbetet med att kontakta kunder och samarbetspartners och konstaterar att efter närmare 500 samtal har vi fått en ganska god bild av företagens syn på den aktuella situationen. Många har förstås tvingats till inbromsning och permittering medan andra är opåverkade eller till och med ser en uppgång. Oavsett i vilken grad den egna verksamheten påverkats har man en sak gemenast – nu handlar det om att vara lyhörd, ha örat mot rälsen och vara snabb att ställa om. Positiva effekter är att digitalisering aldrig gått så fort som nu och många hoppas att nya vanor med bland annat minskat resande skall bestå även efter krisen.

  Och Maquire Groups resultat stämmer väl överens med den undersökning som Västsvenska Handelskammaren nyligen genomfört.

  ”Det går inte att sticka under stol med att många företag har det tufft just nu. Jag vill dock belysa att 4 av 10 företag uppger att de faktiskt inte har påverkats negativt eller att de till och med utvecklar sin verksamhet”, säger Johan Trouvé, VD för Västsvenska Handelskammaren och Maquires styrelseordförande. Läs mer om Handelskammarens undersökning här.

  Rätt ledarskap är nu viktigare än någonsin. Konsekvenserna av såväl goda som dåliga beslut blir större i utmanande tider. På Maquire Group kommer vi att fortsätta stötta våra kunder i att få in rätt kompetens och utveckla de medarbetare som redan är på plats. Vi fortsätter även vår egen digitala resa och kommer med ett nytt värdeskapande erbjudande under hösten.

  logo

  Maquire Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@maquire.se

  Maquire Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@maquire.se

  Kontakta oss

  Våra konsulter

  Följ oss

  facebookinstagramlinkedin