Att ha ett starkt searchteam är viktigare än någonsin för att attrahera kandidater

    Tror du att det räcker med att lägga upp en jobbannons på ditt företags karriärsida?  Då har du säkerligen ett av världens starkaste varumärken och miljontals följare som bara väntar på att nästa rätta jobb skall dyka upp. Nej, du vet säkert att jobbannonserna konkurrerar med all annan information som vi matas med varje dag och en jobbannons som bara finns på en karriärsida blir gömd och glömd. Du behöver komplettera med marknadsföring och search.

    En av de mest betydelsefulla fördelarna med ett starkt searchteam är förmågan att nå och engagera passiva kandidater. Maquire Groups searchteam som vuxit under de senaste åren, expanderar nu ytterligare och rekrytering av en ny kollega och Researcher pågår just nu.

    Vårt searchteam jobbar ständigt med att söka upp och attrahera toppkandidater. De har verktygen och expertisen att identifiera och nå ut till dessa kandidater, vilket öppnar upp en talangpool som annars skulle vara otillgänglig för våra kunder. De har en stor del i varför vi lyckas hjälpa företag att växa och nå framgång.

    Vill du ha vår hjälp med att hitta dina nya kollegor?

    logo

    Maquire Göteborg

    Mässans gata 18 (vån 8)
    412 51 Göteborg

    +46 10 330 08 44
    kontakt@maquire.se

    Maquire Stockholm

    Klarabergsviadukten 70
    107 24 Stockholm

    +46 10 330 08 44
    kontakt@maquire.se

    Kontakta oss

    Våra konsulter

    Följ oss

    facebookinstagramlinkedin