Ägarförändring i Maquire Group

  För 13 år sedan, tog vi ett beslut som vi aldrig ångrat. Det var att starta Maquire. Vi är glada att vi fick, och tog möjligheten att skapa ett företag, och att kunna göra det med stor övertygelse, passion och starka värderingar.

  Den framgång vi fått, hade vi aldrig vågat drömma om. Det är en ynnest att få forma och utveckla en verksamhet med noga utvalda medarbetare, och att få förmånen att arbeta med så många fina kunder och kontaktpersoner. Vi är stolta över att ha byggt upp Maquire, Jerrie och Tidwell tillsammans med våra fantastiska kollegor.

  Nu har vi kommit till ett vägskäl där Eva valt att lämna företaget som ägare och anställd. Det är ett noga övervägt beslut, då det har varit Evas plan att avsluta sitt engagemang i Maquire Group 2020. Eva säljer därför sin del i bolaget till de övriga befintliga ägarna.

  Vid jul slutar Eva på Maquire. Hennes plan framöver är att främst arbeta med externa styrelseuppdrag och självklart kommer hon att vara Maquire Groups bästa ambassadör i sitt stora nätverk.

  – Det har varit en väldigt rolig resa som jag är oerhört stolt över att ha bidragit till. Nu ser jag fram emot en ny spännande fas i livet och har som ambition att bidra med min erfarenhet i nya styrelseuppdrag. Jag önskar självklart Maquire Group, av hela mitt hjärta, varmt lycka till i framtiden!

  Eva Andersson Jensen, grundare Maquire Group 


   Vi kommer alla att sakna Eva och hennes stora engagemang för bolaget, men samtidigt har vi största förståelse för hennes beslut. Vi vet att det är noga övervägt och att det mognat fram under lång tid. Vi önskar Eva all lycka och vår vänskap kommer alltid att bestå. Maquire Group fortsätter på utstakad väg med höga mål och stora visioner.

  Karin Wallin, grundare, VD Maquire Group

  logo

  Maquire Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  +46 10 330 08 44
  kontakt@maquire.se

  Maquire Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  +46 10 330 08 44
  kontakt@maquire.se

  Kontakta oss

  Våra konsulter

  Följ oss

  facebookinstagramlinkedin