Affärschef Bostad & Lokal till Ernst Rosén, Göteborg

Apply for the job

Ernst Rosén-koncernen omsätter 1 149 mkr, har 258 anställda, 3 200 lägenheter och 110 000 kvm lokaler. I koncernen ingår bl. a Nääs Fabriker, Vallda Golf & Country Club, Barsebäck Resort samt en ägarandel om 50% i fastighetsbolaget Aranäs AB. Läs mer på ernstrosen.se

  Ansök senast: 2022-07-31Plats: GöteborgArbetsform: Hybrid

  Vi har ett starkt fokus på fastighetsutveckling och att utveckla våra kvarter och stadsdelar genom bland annat ett omfattande hållbarhets- och trygghetsarbete. Vi söker dig som kan vidareutveckla kundprocessen och vårt erbjudande och bli vår Affärschef Bostad & Lokal.

  Ernst Rosén bygger för framtiden, vill du bli en del av vår utvecklingsresa? Är du en affärsorienterad och engagerad ledare med erfarenhet från fastighetsbranschen - van att leda kollegor i förändring? Då kan det vara dig vi söker!

  Vi tar nu nästa steg mot framtidens hållbara bostäder och lokaler och förstärker organisationen med flera nyckelroller.

  Rollen
  Som Affärschef Bostad & Lokal på Ernst Rosén har du ett övergripande ansvar för kunder, ditt team samt ekonomisk och konceptuell utveckling av våra fastigheter och kvarter. 

  Affärsmässigt och strukturerat bidrar du till att utveckla vårt erbjudande och säkerställa att arbetet inom din avdelning bedrivs effektivt och med målet om ständig utveckling. Tillsammans med ditt team arbetar du både strategiskt och operativt för att nå våra gemensamt uppsatta mål.

  Du ansvarar för att utveckla en effektiv kundserviceprocess som bidrar till en stark kundupplevelse. Du ansvarar för att optimera hyresintäkterna och har dialog med våra hyresgäster, näringsliv och samarbetspartners. Du ansvarar för ett team med engagerade medarbetare, ingår i företagsledningen samt rapporterar till VD.  Bostad & Lokal arbetar tätt tillsammans med Fastighetsutveckling som ansvarar för utvecklingen av fastighetsbeståndet och den tekniska förvaltningen.

  Dina och teamets ansvarsområden

  • Framtagande av affärsplan för våra fastigheter och kvarter i samarbete med Fastighetsutveckling. Konceptutveckling för boendeformer och utveckling av tjänster som förbättrar kundernas vardag.
  • Driva utveckling som leder till optimerade hyresintäkter och värdeökning i befintligt fastighetsbestånd.
  • Uthyrning av bostäder och lokaler samt att leda hyresförhandlingar. Kommunikation med hyresgäster och planering och genomförande av kundvårdsaktiviteter. Marknads- och omvärldsbevakning.
  • Driva process för genomförande av nya investeringar och uppföljning av genomförda investeringsprojekt tillsammans med berörda funktioner.

  Din bakgrund och personlighet
  Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att leda kvalificerat arbete inom fastighetsbranschen. Du har tidigare haft budgetansvar, drivit strategisk utveckling av koncept och förvaltning samt vana från operativt arbete med kundprocesser och kunddialog.

  Du är en erfaren, engagerad och trygg ledare som drivs av att se människor utvecklas och växa. Du har ett stort intresse för att driva och implementera nya arbetssätt.

  Vi ser att du har ett naturligt sätt att leda och kommunicera och gärna med en pedagogisk ådra för att påverka. Vi vill veta mer om din tidigare erfarenhet av att utveckla och implementera nya arbetssätt som stödjer affären. Du arbetar i nära samarbete med Fastighetsutveckling kring behov och krav för rätt erbjudande till kunden. Vi ser relationer som värdefulla oavsett om det är våra kollegor, partners eller kunder och med din kommunikationsförmåga får du gehör och förtroende. För att lyckas och trivas i jobbet tror vi att du är en person som ser möjligheter, är kreativ och vågar tänka nytt, i kombination med struktur, tålamod och metodik. Relevant högskoleutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot fastighetsbranschen. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

  Vi erbjuder
  Vi erbjuder ett jobb med stort ansvar och utmanande arbetsuppgifter med möjlighet att vara med och utveckla både bolaget och din egen roll framåt. Du ingår i företagets ledning och kommer in i organisationen i ett spännande skede där du är med och driver vår omställning framåt. Ernst Rosén AB fyller 70 år i år vilket betyder att vi är ett bolag som funnits länge, som arbetar långsiktigt där kvalitet och goda relationer är viktiga. Ernst Rosén verkar i en spännande bransch där vi har möjlighet att göra skillnad.

  Du blir en del av en organisation med stort fokus på medarbetare och kunder. Vi sitter i egen fastighet på Stampgatan i centrala Göteborg.

  Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.maquire.se senast 31 juli. Vänta inte med att höra av dig om du är intresserad, vi följer upp efter hand. Om du har frågor, kontakta Per Synnes 0702-99 15 30 eller Åse Torbjär Granath 0763-38 87 97. Det går bra att ringa även utanför ordinarie kontorstid. Rekrytering av Chef Fastighetsutveckling pågår parallellt.

  Om Ernst Rosén
  Ernst Rosén är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Vår kärnverksamhet är att äga, förvalta och utveckla fastigheter och kvarter, alltid med kunden i fokus. Bolaget grundades 1952 och fjärde generationen är idag verksam i bolaget. Ernst Rosén AB har över 2 200 lägenheter och 61 000 kvm kommersiella lokaler, belägna framför allt i de centrala delarna av Göteborg. När samhället förändras skapas nya vanor och behov som påverkar kraven på framtidens boende och levnadsmönster. Det är viktigt att vi kan medverka till att de områden där vi har våra fastigheter utvecklas. Det betyder att vi är en betydelsefull aktör i de delar av staden där vi är verksamma och att vi kan göra skillnad. Tillsammans med andra arbetar vi för att skapa ett tryggt, klimatsmart och dynamiskt samhällsklimat där delaktighet och allas lika värde är grundläggande.

  Ernst Rosén

  Ernst Rosén-koncernen omsätter 1 149 mkr, har 258 anställda, 3 200 lägenheter och 110 000 kvm lokaler. I koncernen ingår bl. a Nääs Fabriker, Vallda Golf & Country Club, Barsebäck Resort samt en ägarandel om 50% i fastighetsbolaget Aranäs AB. Läs mer på ernstrosen.se

  Ansvarig rekryteringskonsult

  Per Synnes

  Seniorkonsult

  +46 702 99 15 30per.synnes@maquire.seLäs mer om konsulten

  Maquire Göteborg

  Mässans gata 18 (vån 8)
  412 51 Göteborg

  031-303 30 50
  kontakt@maquire.se

  Maquire Stockholm

  Klarabergsviadukten 70
  107 24 Stockholm

  08-580 800 50
  kontakt@maquire.se

  Kontakta oss

  Våra konsulter

  Följ oss

  facebookinstagramlinkedin