Christina Fredriksson

Christina har sedan 2007 arbetat med att rekrytera, utvärdera och utveckla ledare och specialister på uppdrag av kunder i såväl internationella koncerner som mindre bolag samt organisationer i offentlig sektor. Rekryteringsuppdragen har varit från en bredd av branscher och omfattat flera positioner såsom VD, Marknadschef, Försäljningschef, Ekonomichef, Affärsområdeschef, Produktionschef och Projektledare.

Försäljning, projektledning och människor
Efter sin examen som Civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg 1997 började Christina som trainee på IBM och arbetade i några år med försäljning och marknadsföring i IT-branschen innan hon fortsatte som projektledare på Västsvenska Handelskammaren under 6 år. Tiden på Handelskammaren gav henne både stor kunskap om - och ett omfattande kontaktnät i det västsvenska näringslivet. Hennes stora intresse för människor gjorde att hon sökte sig vidare till rekryteringsbranschen.

Stort intresse av ledarskap och av hur människor skapar resultat
Christina har ett stort intresse för ledarskap och för hur människor samlas kring uppgifter och mål och därmed skapar resultat. För att ta del av den senaste forskningen inom dessa områden har Christina de senaste två åren, vid sidan av arbetet, vidareutbildat sig inom Arbets- och Organisationspsykologi vid Göteborgs Universitet. Studierna har bland annat omfattat personlighetspsykologi, ledarskap, kommunikation och gruppsykologi.

Engagemang och ärlighet
Christina går in i sina uppdrag med stort engagemang och hon uppskattar kontakter med såväl kunder, kandidater och kollegor som präglas av ömsesidig tillit och ärlig kommunikation. Hennes styrka är en stor nyfikenhet och förståelse för såväl verksamheter som människor. Hon har under sitt arbetsliv varit noga med att behålla kontakter i sitt nätverk vilket hon har glädje och nytta av varje dag. 

Kontaktformulär

Vet du inte vem du ska kontakta med din fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Följ oss på LinkedIn för att se nya lediga jobb, nyheter och artiklar.  Logo-White-21px-TM.png