Vi rekryterar VD:ar, chefer och styrelsemedlemmar
till ledningsgrupper och styrelser

Med andra ord: Vi formar framgångsrika ledningsteam

Rekrytering av chefer

Några tillsatta tjänster

Senior Manager for Recruitment Team, Volvo Cars
kommunikationschef
Online Sales Director

Maquire är ett företag som verkar över hela landet och vi hjälper andra företag med rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare. Det som skiljer oss från andra är inte vad vi gör utan hur vi gör det.

Vi tar inga genvägar och vi fyller inte tomma stolar; vi rekryterar människor till sammanhang, och förser våra kunder med den kompetens som passar dem bäst, så att de uppnår sina mål och visioner.

Med tydlig kravprofil och erfarna rekryteringskonsulter får vi de mest lämpliga kandidaterna till uppdragen.Det blir allt svårare att rekrytera kvalificerad personal, och allt talar för att trenden kommer att hålla i sig och öka. Därför måste du ställa höga krav på din rekryteringsleverantör.

Maquire har många återkommande kunder som uppskattar vårt engagemang, kompetens och tydlighet, men också att vi är ifrågasättande. Tack vare vår egen ledarerfarenhet förstår vi dina behov. Alla våra konsulter är seniora med lång erfarenhet inom rekrytering och utveckling. De flesta har själva haft chefsroller i näringslivet.

Att ha en tydlig process är en självklarhet och en förutsätting för att vi ska lyckas tillsammans.

VD
HR & Internkommunikation
INKÖPSCHEF
inköpschef till koncernkontoret
Presschef
CFO
Förvaltningschef Skolförvaltningen
Försäljningsdirektör
global sales director
VD
Business line director
Kommunchef

På Maquire jobbar vi i team

På Maquire tror vi på samarbete och att nyttan för kunden skall vara den största drivkraften. Vi tror inte på arbetssättet där konsulterna konkurrerar med varandra och förväntas ha egen resultatbonus som drivkraft. Det gynnar verkligen inte dig som kund. Varför inte fråga din nästa rekryteringsleverantör hur de målsätter och belönar sina medarbetare.

Du får ett team av erfarna konsulter
På Maquire tillsätter vi ett rekryteringsteam av seniorkonsulter i varje uppdrag. Hos oss finns inga juniorer. Det skapar säkerhet, trygghet och gör din rekryteringsprocess mindre sårbar. Fler hjärnor tänker bättre än en, och den samlade erfarenheten i gruppen kostar inget extra. Varje konsult har genomfört flera hundra chefsrekryteringar. Dessutom får kandidaterna fler personer att kontakta när de vill ställa frågor. Sammansättningen av teamet beror på vilken bransch ditt företag verkar i och vilken roll det är som skall tillsättas. Vi tar också hänsyn till konsulternas tillgänglighet i förhållande till ditt önskemål om när processen skall vara klar och när den nye ledaren skall vara på plats.

Du har bara en kontaktperson
Som kund får du en huvudansvarig seniorkonsult som är din kontaktperson genom hela processen. På Maquire har vi inga säljare som lämnar över uppdragen till andra när det är dags för genomförande. Den konsult du träffar när ni formulerar uppdragsprofilen är med dig hela vägen i mål. Och det är samma konsult du träffar ett halvår efter anställningens start vid kvalitetsuppföljningen av rekryteringen. (Men inte sällan träffas vi mycket tidigare än så för att vi lärt känna varandra så bra under processen!)

Det här låter intressant, jag vill veta mer.  Kontakta mig

Senaste inläggen från bloggen som handlar om: Rekrytering

För nya lediga jobb, nyheter och artiklar, följ oss på 

  Logo-White-21px-TM.png Facebook-95x21px.pngInstagram2-NYIGEN.png

Vår webbplats använder cookies. Om du väljer att gå vidare på sidan godkänner du våra villkor kring användandet av cookies. Om du vill läsa mer om vår policy angående lagrade uppgifter hittar du den här.