Mötesrum styrelse

Styrelse

Johan Trouvé styrelseordförande Maquire

Johan Trouvé, Ordförande

Johan är vd för Västsvenska Handelskammaren sedan 2009. Han leder handelskammarens dagliga arbete med att skapa de bästa förutsättningarna för att det västsvenska näringslivet ska utvecklas. Västsvenska Handelskammaren är idag Sveriges största näringslivsorganisation och företräder närmare 3 000 företag.

Jack Forsgren

Jack Forsgren, Ledamot

Jack Forsgren är initiativtagare till Maquires grundande och delägare i bolaget. Jack har en gedigen erfarenhet och har varit engagerad i ett stort antal styrelser i såväl noterade som onoterade bolag. Detta är också hans huvudsakliga sysselsättning idag. Han har en professionell bakgrund som bl.a. Koncernchef i Mölnlycke AB och Nobel Biocare AB.

Cecilia Hielte

Cecilia Hielte Kallenberg, Ledamot

Cecilia Hielte Kallenberg har följt Maquire på håll sedan starten 2007, men är sedan 2021 ledamot i styrelsen på uppdrag av Skagerack Ventures AB. Skagerack Ventures AB ägnar sig åt mindre investeringar i onoterade tillväxtbolag. Cecilia har även styrelseuppdrag för bl.a. MOD- Mer organdonation samt Sverigehuset Fastigheter AB.

 

Karin Wallin VD Maquire

Karin Wallin, VD Maquire

Karin Wallin är VD, partner och en av grundarna av Maquire som 2012 startade systerföretaget Jerrie. Karin har lång ledarerfarenhet och har varit medlem i flera ledningsgrupper i stora tjänsteföretag inom rekrytering/bemanning, Telecom samt hotell- och resebranschen. Sedan 2012 är hon styrelseledamot i börsnoterade Feelgood.

logo

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

+46 10 330 08 44
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin