Mötesrum styrelse

Styrelse

Johan Trouvé styrelseordförande Maquire

Johan Trouvé, Ordförande

Johan är vd för Västsvenska Handelskammaren sedan 2009. Han leder handelskammarens dagliga arbete med att skapa de bästa förutsättningarna för att det västsvenska näringslivet ska utvecklas. Västsvenska Handelskammaren är idag Sveriges största näringslivsorganisation och företräder närmare 3 000 företag.

Jack Forsgren

Jack Forsgren, Ledamot

Jack Forsgren är initiativtagare till Maquires grundande och delägare i bolaget. Jack har en gedigen erfarenhet och har varit engagerad i ett stort antal styrelser i såväl noterade som onoterade bolag. Detta är också hans huvudsakliga sysselsättning idag. Han har en professionell bakgrund som bl.a. Koncernchef i Mölnlycke AB och Nobel Biocare AB.

Kristina Brandt styrelseledamot Maquires styrelse

Kristina Brandt, Ledamot

Kristina är sedan 2019 Group CFO på Ernström & Co som är delägare i Maquire Group. Hon har tidigare arbetat 8 år inom Stampen Media Group som Ekonomi- och Finansdirektör samt 13 år som CFO inom Brightpoint.

Karin Wallin VD Maquire

Karin Wallin, VD Maquire

Karin Wallin är VD, partner och en av grundarna av Maquire som 2012 startade systerföretaget Jerrie. Karin har lång ledarerfarenhet och har varit medlem i flera ledningsgrupper i stora tjänsteföretag inom rekrytering/bemanning, Telecom samt hotell- och resebranschen. Sedan 2012 är hon styrelseledamot i börsnoterade Feelgood.

Maquire Göteborg

Mässans gata 18 (vån 8)
412 51 Göteborg

031-303 30 50
kontakt@maquire.se

Maquire Stockholm

Klarabergsviadukten 70
107 24 Stockholm

08-580 800 50
kontakt@maquire.se

Kontakta oss

Våra konsulter

Följ oss

facebookinstagramlinkedin