Karin Wallin

Karin har sedan 1990 haft ledarroller med stort personalansvar inom stora tjänsteföretag och varit medlem i flera företagsledningar.

Hon började yrkeslivet som gymnastikdirektör, men efter några år som lärare och i resebranschen blev hon civilekonom med inriktning på service management.

Många chefsroller bakom sig
Hon har varit operativ chef i privatägt företag, marknadschef i börsnoterad koncern, operativ chef i ett statligt affärsbolag och storköpare av rekryterings- och bemanningslösningar. Det var en lämplig bakgrund när hon år 2000 blev ansvarig för att hos branschledaren bygga upp ett konsultnätverk i ett nytt affärsområde med inriktning på uthyrning av chefer samt utveckla chefsrekrytering.

Startade Maquire med Eva Andersson Jensen

2007 startade Karin Maquire tillsammans med Eva Andersson Jensen. Karin är företagets VD och i sin operativa roll arbetar hon främst med rekrytering av företagsledare men också med styrelserekrytering samt utvärdering och utveckling av ledare och ledningsgrupper. Hon är även diplomerad i styrelsearbete och är styrelseledamot i Feelgood Svenska AB. Som person är Karin kvalitetsmedveten, strukturerad, strategisk och övertygande. Hon är socialt säker och effektiv, men lämnar inget åt slumpen. Hon är väldigt intresserad av människor och vad som driver dem.

Kontaktformulär

Vet du inte vem du ska kontakta med din fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Följ oss på LinkedIn för att se nya lediga jobb, nyheter och artiklar.  Logo-White-21px-TM.png