Anna Åkesson

Anna är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg och har arbetat som chefsrekryteringskonsult sedan 2005. 

På Maquire arbetar Anna främst med rekryteringsuppdrag av ledare till såväl privata näringslivet som offentlig sektor, men även utvärdering och utveckling av chefer och specialister. 

Under flera år var hon också affärsområdeschef för Västsveriges största affärsnätverk med 400 beslutsfattare. Medlemmarna i nätverket representerade flera olika branscher, företag och ledarkategorier. Hennes uppgift som affärsområdeschef var att skapa förutsättningar för ledare att utvecklas genom att bygga branschöverskridande, professionella relationer. 

Förståelsen för och insikten om ledarskap från många olika verksamheter är en stor tillgång och styrka i hennes jobb på Maquire. Som person är Anna positiv, socialt säker och förtroendeingivande. Hon ser möjligheter, hittar lösningar och möter alla med glädje. Hennes drivkraft är att alltid skapa ett positivt resultat för båda parter. Relationer till andra människor är viktigt för henne och hon bemöter omvärlden med stort intresse, engagemang och nyfikenhet.

Kontaktformulär

Vet du inte vem du ska kontakta med din fråga? Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

Följ oss på LinkedIn för att se nya lediga jobb, nyheter och artiklar.  Logo-White-21px-TM.png