Utveckling av ledningsteam

Utveckling

På Maquire arbetar vi med att utvärdera och utveckla ledare, ledningsgrupper, organisationer och team. 

Utvärdering av:

 • Ledningsgrupp
  Hur väl fungerar din ledningsgrupp? Vår analys ger dig snabbt och konkret svaret på hur effektiv din ledningsgrupp är med tydliga styrkor och utvecklingsområden.
 • VD
  Ett verktyg för styrelsen att utvärdera VD med fokus på förmåga att nå uppsatta mål och ledarskap.
 • Ledare
  Har ni en intern kandidat till nästa chefstjänst? Vi hjälper er att utvärdera potential, ledarskap och strategisk förmåga.
 • Styrelse

Utveckling av:

 • Ledningsgrupp
  Önskar du få ut mer av din ledningsgrupp? Vi hjälper er med utvecklings- och förändringsprojekt.
 • Team
  Med fokus på samarbete och tillit
 • Ledare
  Ny som chef eller står du inför en större förändring? Vi bistår dig med individuellt ledarstöd för att utvecklas i din roll.
 • Företagskultur
  Vi identifierar och förtydligar era värderingar och hjälper er att implementera dem.
 • Employer Branding
  Hur behåller ni och attraherar rätt kompetens? Vi hjälper er att utveckla ett starkt arbetsgivarvarumärke.

På Maquire jobbar vi i team 

På Maquire tror vi på samarbete och att nyttan för kunden skall vara den största drivkraften. Vi tror inte på arbetssättet där konsulterna konkurrerar med varandra och förväntas ha egen resultatbonus som drivkraft. Det gynnar verkligen inte dig som kund. Varför inte fråga din nästa rekryteringsleverantör hur de målsätter och belönar sina medarbetare.

Du får ett team av rekryteringskonsulter
På Maquire tillsätter vi ett rekryteringsteam av seniorkonsulter i varje uppdrag. Hos oss finns inga juniorer. Det skapar säkerhet, trygghet och gör din rekryteringsprocess mindre sårbar. Fler hjärnor tänker bättre än en, och den samlade erfarenheten i gruppen kostar inget extra. Varje konsult har genomfört flera hundra chefsrekryteringar. Dessutom får kandidaterna fler personer att kontakta när de vill ställa frågor. Sammansättningen av teamet beror på vilken bransch ditt företag verkar i och vilken roll det är som skall tillsättas. Vi tar också hänsyn till konsulternas tillgänglighet i förhållande till ditt önskemål om när processen skall vara klar samt när den nye ledaren skall vara på plats. 

Du har bara en kontaktperson
Som kund får du en huvudansvarig seniorkonsult som är din kontaktperson genom hela processen. På Maquire har vi inga säljare som lämnar över uppdragen till andra när det är dags för genomförande. Den konsult du träffar när ni formulerar uppdragsprofilen är med dig hela vägen i mål. Och det är samma konsult du träffar ett halvår efter anställningens start vid kvalitetsuppföljningen av rekryteringen. (Men inte allt för sällan träffas vi mycket tidigare än så för att vi lärt känna varandra så bra under processen!)

Det här låter intressant, jag vill veta mer.  Kontakta mig

Följ oss på LinkedIn för att se nya lediga jobb, nyheter och artiklar.  Logo-White-21px-TM.png