Vi rekryterar VD:ar, chefer och styrelsemedlemmar
till ledningsgrupper och styrelser

Med andra ord: Vi formar framgångsrika ledningsteam

Rekrytering av chefer

Några tillsatta tjänster

Maquire är ett svenskt företag som verkar över hela landet och hjälper företag med rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare. Det som skiljer oss från andra är inte vad vi gör utan hur vi gör det. Vi tar inga genvägar och vi fyller inte tomma stolar; vi rekryterar människor till sammanhang. Med tydlig kravprofil, erfarna rekryteringskonsulter och kandidater får vi de bästa kandidaterna till uppdragen.

Tack vare vår egen ledarerfarenhet förstår vi dina behov. Vi är lyhörda men kan också vara ifrågasättande. Samtliga konsulter hos oss är seniora med lång bakgrund inom rekrytering och utveckling och har själva haft chefsroller i näringslivet.

Att ha en tydlig process är en självklarhet. Vi gör det vi säger. Processen är en förutsättning för att vi gemensamt ska komma i mål, vi ägnar oss inte åt snabba genvägar.

Vår övertygelse är också att delaktighet och transparens ska råda framför hemlighetsmakeri. Framtidens ledare är framåtlutade och söker nya utmaningar, de lockas inte av smicker i det dolda. De vill styra sin egen karriär och göra egna val. Det gjorde vi själva när vi startade Maquire 2007. Genom processer med sökande i konkurrens får våra kunder ofta svårt att välja mellan slutkandidaterna.

VICE PRESIDENT DIGITAL LABS, VOLVO TRUCKS
Styrelseordförande
VD
MARKNADSOMRÅDESCHEF
Projektchef
Senior Manager for Recruitment Team, Volvo Cars
INKÖPSCHEF
Online Sales Director
Förvaltningschef Skolförvaltningen
Försäljningsdirektör
Operativ marknadschef
Arbetsområdeschef
Product Manager Lifestyle Accessories
HR-chef

På Maquire jobbar vi i team

På Maquire tror vi på samarbete och att nyttan för kunden skall vara den största drivkraften. Vi tror inte på arbetssättet där konsulterna konkurrerar med varandra och förväntas ha egen resultatbonus som drivkraft. Det gynnar verkligen inte dig som kund. Varför inte fråga din nästa rekryteringsleverantör hur de målsätter och belönar sina medarbetare.

Du får ett team av erfarna konsulter
På Maquire tillsätter vi ett rekryteringsteam av seniorkonsulter i varje uppdrag. Hos oss finns inga juniorer. Det skapar säkerhet, trygghet och gör din rekryteringsprocess mindre sårbar. Fler hjärnor tänker bättre än en, och den samlade erfarenheten i gruppen kostar inget extra. Varje konsult har genomfört flera hundra chefsrekryteringar. Dessutom får kandidaterna fler personer att kontakta när de vill ställa frågor. Sammansättningen av teamet beror på vilken bransch ditt företag verkar i och vilken roll det är som skall tillsättas. Vi tar också hänsyn till konsulternas tillgänglighet i förhållande till ditt önskemål om när processen skall vara klar och när den nye ledaren skall vara på plats.

Du har bara en kontaktperson
Som kund får du en huvudansvarig seniorkonsult som är din kontaktperson genom hela processen. På Maquire har vi inga säljare som lämnar över uppdragen till andra när det är dags för genomförande. Den konsult du träffar när ni formulerar uppdragsprofilen är med dig hela vägen i mål. Och det är samma konsult du träffar ett halvår efter anställningens start vid kvalitetsuppföljningen av rekryteringen. (Men inte sällan träffas vi mycket tidigare än så för att vi lärt känna varandra så bra under processen!)

Det här låter intressant, jag vill veta mer.  Kontakta mig

För nya lediga jobb, nyheter och artiklar, följ oss på 

  Logo-White-21px-TM.png Facebook-95x21px.pngInstagram2-NYIGEN.png