Vi är väldigt glada över att Tolerans Service Partner, ett socialt företag med serviceverksamhet på Backaplan i Göteborg, har fått in extern styrelsekompentens och erfarenhet som kommer att vara värdefull i uppstartsfasen och på en mycket viktig resa.

Mikael Rittander, invald styrelseledamot, har lång internationell ledarerfarenhet från både stora och små företag i olika branscher. Han är certifierad styrelseledamot och aktiv i CONNECT Västs affärsnätverk som rådgivare och coach till start-up bolag och SME företag med utvecklingsbehov.

- Jag brinner för att jobba med verksamhetsledning och affärsutveckling. Att jobba med sociala företag är helt nytt för mig och ett sätt att få nya intryck, utveckla mig och få nya bekantskaper i mitt nätverk. Jag vet hur svårt det är att komma in på arbetsmarknaden eftersom jag själv är där. Det här är ett meningsfullt sätt att hjälpa andra och samtidigt göra det jag tycker är roligast – styrelsearbete och verksamhetsutveckling, säger Mikael Rittander.

Vi önskar Mikael stort lycka till i rollen som styrelseledamot för Tolerans Service Partner!

Bild: Café Tellus, som drivs av fem kvinnor varav alla har kommit till Sverige i vuxen ålder och saknar tidigare arbetslivserfarenhet.